Golvvärme

Jag har idag suttit och försök förstå mig på det här med golvvärme.
Eftersom vi tänker konvertera om husets värmesystem till bergvärme så småning om så har vi tänkt ha vattenbuten golvvärmesystem i tvättstugan.

Frågan är bara; vart ifrån ska man köpa in allt material som behövs för att fixa till denna mysiga golvvärme? :)
Har tittat in Golvvärmebutiken.se, någon som har någon erfarenhet av dem och deras produkter som de erbjuder?

/Stina

KOMMENTARER

- Max

En liten tanke bara. Om ni har vattenburen golvvärme som är kopplad till bärgvärmen, så kommer golvet vara kallt på sommaren, då ni stänger av elementen i övriga huset. Men det kanske går att få till på något sätt. Jag är inte riktigt hemma på det där med golvvärme. Men jag vet iaf att jag hade velat haft el i mitt badrum nu, för även om de är sommar så blir klinkergolvet kallt. Jag skulle gärna träffa er och diskutera renovering, för jag kommer själv skaffa mig ett objekt snart, och jag skulle nästan kalla er proffs ;) hör gärna av er 0763943217 //Max Berglund

Svar: Hej Max! Vad trevligt att du läser min/vår blogg! Jag skulle inte direkt kalla oss några proffs, men har man viljan så brukar det mesta gå bra! Google och kompisar som är yrkesmän kan man alltid rådfråga om det finns något som man funderar över.
Det där med om vattenburen golvvärme inte är påslagen på sommaren kan man säkerligen justera som man vill, sedan är ju så klart fråga; vill man ha värme där på sommaren ens? :)
MVH, Stina
Dream House

2013-05-27 @ 08:23:56
- Max

Jag har sett mycket renovering som David har gjort tidigare, och jag tycker det ser väldigt bra ut. Jag är själv snickare och tycker att det är väldigt rolig att renovera. Men än så länge har jag bara haft möjligheten att göra det åt andra :) men förhoppningsvis så köper vi ett projekt väldigt snart. Då kommer en omfattande renovering starta. Och ja funderar också på att starta en blogg :) kolla upp det där med golvvärmen, för mitt badrumsgolv är då iskallt nu iaf. När värmen på elementen stängs av så blir golvet kallt också

Svar: Hej igen Max! Okej, vad trevligt! :)
Jag förstår, det låter ju kul! :)
Ja det ska vi höra efter med när VVS-firman kommer och ska beräkna fram en offert hos oss. Tack för ditt tips och kul att du har hittat hit!
Mvh, Stina
Dream House

2013-06-09 @ 12:43:06

 Namn:
Kom ihåg mig?

 E-postadress: (publiceras ej):


 URL/Bloggadress:


Kommentar: