Dörr

Idag åkte vi till Tärnsjö och köpte oss en dörr som vi ska sätta i tvättstugan och ut mot gården!

Så vi (läs först och främst Stina) kan hänga tvätt utomhus och även att vi (läs först och främst David) ska kunna klampa in med skitiga kläder/skor och få dem rena utan att de ska lorta ner halva huset. ;)
Dessutom har vi valt en dörr med stora glaspartier, vilket ger ett schysst ljusinsläpp till den blivande tvättstugan.

Anledningen till att vi åkte till Tärnsjö var att min mamma smsade och berättade att hon var där och shoppade loss bland deras dörrar.
Dels för att de har lågt utpris, men också för att de hade ett extra lågt utpris just nu då de har kampanjdagar just nu.
Och eftersom vi var i behov av en (flera) dörrar så tog vi en sväng dit, fick lite rådgivning och tittade på lite olika förslag och fastnade för denna vackra dörr.

Kanonfin och helt okej i pris, enda nackdelen är att vårt mått (9x20 dm) är inte allt för supervanligt (en nackdel med att bo i väldigt gammalt hus och när man vill ha samma/lika stil på allt) - så leveranstiden är ganska lång!
Så om ca 6-9 veckor(!!!) är dörren klar för att hämtas, så då har vi som mål att vi har kommit en bra bit med bygget med tvättstugan - spännande! ;)

Priset då, ja dörren är exakt så som på fotot (men att den är vänsterhängd i stället) - och allt som allt fick vi betala 4990kr inkl moms.

Undertiden som vi väntar på att få hem dörren så ska vi klura över vart vi ska köpa två stycken 9x20 vita massiva innedörrar med 3-speglar, en vänsterhängd och en högerhängd, till en vettig slant - någon som har ett förslag?...
Som det är just nu så lutar det mot att köpa dem från samma ställe som vi köpt ytterdörren från, där fick vi ett pris på 2100kr/st för en sådan dörr.
- Men hojta gärna till om du/ni vet något annat ställe som är billigare för samma/lika dörr! :)

/Stina


KOMMENTARER


 Namn:
Kom ihåg mig?

 E-postadress: (publiceras ej):


 URL/Bloggadress:


Kommentar: